Autumn Tournament 2013

Gisteren hebben we het herfsttoernooi gehad. Ik had wel goede races maar slechte finales. In de 1000 A-meter finale was ik gewoon dom bezig. Ik ging al te vroeg te hard op kop en reed me dus stuk waardoor ik vierde werd.  In de 500 meter A-finale werd ik aangetikt waardoor ik een bot stuk had. Hierdoor moest ik voorzichtiger rijden en werd ik weer vierde. In de 1500 super finale viel ik doordat ik werd aangetikt. Opnieuw werd ik vierde en overall ben ik dus ook vierde geworden.

(heat 500 m.)

131020_38b

Op de relay deed ik mee met het herenteam van SCTHialf. We zijn 3de geworden met Jelmer, Sipke en  Nils.  Ik heb nu een mooie medaille waarop staat: ‘boys relay‘ :-p

_MG_9754

 

_MG_9798

 

Het was trouwens heel vies ijs in Groningen. Na de relay waren mijn schaatsen echt alweer hardstikke stomp! Ik heb dit weekend weer wat dingen geleerd waar ik weer meer op kan letten. Nu heb ik vakantie. Ik wil wat uitrusten van drukke weken. Ik ben al een paar dagen niet helemaal fit. Ook moet ik  leren voor de toetsweek en voor m’n theorie-examen van m’n rijbewijs.

Mark reed dit weekend in Bormio. Hij had wat pech op de 1500 en 500 meter maar heeft heel goed gereden op de 1000 meter en in de Superfinale over 3000 meter.

One thought on “Autumn Tournament 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.