Eerste KNSB cup

We hebben een druk weekend gehad. Gister hadden we een gezellige dag in Leeuwarden omdat Pake en Beppe een tijdje geleden 50 jaar getrouwd waren. We hebben eerst bij de LaPlace gezeten. Toen zijn we naar het Fries Museum gegaan en daarna hebben we lunch gehad in de Koperen Tuin.

131109_123b

 

Vrijdag hadden we clubtraining en toen ben ik hard gevallen. Er waren ook langzamere rijders op de training en iemand maakte een rare beweging en toen klapte ik erop. Toen ik thuis kwam kon ik nauwelijks meer lopen maar gister ging het al iets beter.

Vandaag was de eerste KNSB cup in Zoetermeer over 1000 meter. Ik reed in de C-divisie. In de heat ging iemand vooruit en toen haalde ik Tineke in om er achter aan te gaan. Maar toen kwam Kay onder me door en die was net te laat met zijn actie waardoor ik naar buiten werd geduwd en Tineke weer onderdoor kwam. Maar Kay kreeg een Penalty. Omdat ik in kwalificatiepositie door zijn actie benadeeld werd, werd ik toegevoegd.

KNSBcup 1 Zoetermeer 2013

In de halve finale ging het wat te hard en dus werd het de B-finale. We hadden door toevoegingen aan beide halve finales een B-finale met zes rijders. Sara maakte een actie op Tineke waardoor zij de Penalty kreeg en ik onderdoor kon en uiteindelijk werd ik derde in de race. Ik heb gelukkig tijdens het rijden weinig last gehad van mijn knie. Morgen weer naar school, rijles en trainen.

Mark reed ook heel goed in Zoetermeer. Hij won in een hele mooie finale de hoogste divisie.

 

One thought on “Eerste KNSB cup

Comments are closed.