Herfsttoernooi

Gister was mijn eerste wedstrijd van dit seizoen. Dat was het Herfsttoernooi of “Autumn Tournament” in Groningen. Ik reed bij de meisjes A-B junioren. Die hadden ze samen gedaan. Ik heb elke rit in dit toernooi met Tineke gereden. Wij zaten samen met Jessy in de A-finales van de 777, de 500 en de 1000 meter. In deze finales werd Jessy steeds eerste, ik tweede en Tineke derde. Toen kwam de Superfinale over 1500 meter en die heb ik gewonnen. In het eindklassement was ik eerste, omdat Jessy A junior en is zij dus eerste werd bij de meisjes A-junioren.

Herfsttoernooi 2012

Jessy, ikzelf en Tineke hebben nu wereldwijd de snelste drie tijden op de 500 meter staan. Jessy reed een Wereldrecord voor meisjes junioren A en misschien ook wel voor dames en ik reed een Wereldrecord voor meisjes junior B. Maar ik denk dat dit een foutje in de tijdwaarneming was 🙂

Herfsttoernooi 2012

Ik reed de aflossing samen met Jessy, Erik en Jelmer in het herenteam van SCThialf maar we hadden een lastige wissel, een val en een Penalty. Volgend weekend rij ik alweer de tweede wedstrijd: de Opening Games in Turnhout, België.

Herfsttoernooi 2012

Vorige week was er ook een mooie wedstrijd. De Invitationcup. Ik stond daar samen met mijn broer Mark op het ijs. Hij als deelnemer en ik als blokjeslegger 🙂 Mark had goed gereden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.