KNSBcup Groningen

Vandaag was de vierde KNSB cup. We reden 1000 meters en het was in Groningen. Ik stond vrijdag eerst in de B-divisie, zaterdag in de C-divisie en vanochtend toch weer in de B-divisie op de lijst. Dat werd dus moeilijk.

In de eerste rit reed ik goed mee. Er was strijd en een valpartij en ik ging als derde over de streep. Maar omdat iemand voor mij een Penalty kreeg was ik toch door. In de halve finale was ik niet door en in de B-finale ben ik gewoon hard weggegaan. Ik zou gewoon zien waar het schip strandt want ik was toch al eerste B-juniore geworden. Toen was het achter me dringen en vielen er twee. Ik werd daarna nog wel ingehaald en werd uiteindelijk achtste in de B-divisie. We reden ook een mooie relay waarin we derde werden.

Mark reed ook heel goed. Hij won alle ritten en dus deze wedstrijd, plus zijn relay. Ik ga deze week wat minder trainen omdat ik toetsweek heb. Ik was zaterdag ook nog voor en interview bij RTV Meppel geweest. Ik moet de MP3 nog binnen halen, dan komt die ook op de site.

1 ping

  1. […] reed ook erg goed. Ze werd achtste in de B-divisie.¬†Op de terugweg hebben we Chinees gehaald en dat hebben we in mijn huis opgegeten. Daarna zijn […]

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »