Vandaag was de derde KNSB-cup. Vandaag was dit in Zoetermeer en moesten we 1500 meters rijden. Ik reed technisch en tactisch goed maar ik kreeg wel last van benauwdheid. Dan verzuur je ook sneller. Zoetermeer is een koude hal waardoor dit ook nog sneller op mijn longen aansloeg. Ik was de hele week al niet zo fit dus hierdoor werd ik ook nog eens sneller benauwd..

In de heats was ik door en in de halve finale niet, toen reed Tineke me de laatste bocht nog voorbij… 🙁  Ik reed dus de C-finale.

KNSB-cup 3

Ondertussen had mijn vader in het winkeltje een buff voor mij gekocht zodat ik die voor mijn mond kon doen. Dat hielp een beetje tegen de benauwdheid. In de C-finale was ik 7de geworden. Dat is 13de ofzo in de divisie.

KNSB-cup 3

In de relay lagen we op kop toen er een valpartij was. Er ging een team van het ijs met een blessure en een team met een Penalty. Toen startten we opnieuw met nog 13 ronden. We lagen weer op kop maar we wisselden op anderhalve ronde voor de finish. De laatste twee ronden moeten door dezelfde rijder worden gereden dus hadden wij ook een Penalty. Dat kwam ook wel omdat we een beetje in de war waren met de rondes.. -.-‘  Maar het ging wel goed en het was vandaag weer leuk!! 🙂

Ik moest alleen de hele middag nog blijven omdat Mark nog moest rijden. Nu ben ik wel heel moe van al die wedstrijden deze week ;).

PS. Mark is genomineerd voor sportman van het jaar bij meppel. Je kan op www.meppelercourant.nl/sportgala/ zien hoe je op hem kan stemmen. Denk eraan er zijn 2 mark/c’s. Je moet Mark Prinsen hebben. Stemmen kan door “Mark Prinsen – shorttrack” te mailen naar sportgala@boom.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.