KNSBcup 5 gewonnen

Vandaag was de KNSBcup in Leeuwarden. Ik startte in de C-divisie. Meestal is de C-divisie ’s middags maar nu was die ’s morgens. We reden 500 meter. In de heat moest ik vanaf de derde startpositie. Ik haalde er twee in en ik won de heat. In de halve finale ging ik vanaf de tweede startpositie. Ook deze wist ik te winnen. Ik mocht dus de A-finale rijdenvanaf de eerste startpositie.

De rijder vanaf positie één startte snel maar ik reed er langzaam naar toe. Om dat ik meer snelheid had kon ik hem in de laatste ronde inhalen. Ik heb dus de C divisie gewonnen vandaag! En ik denk dat ik ook een PR op BeNeLux ijs heb wat goed is voor de divisie-indeling.

Met de relay gingen we heel goed maar toen ik de laatste ronde in ging, lagen de blokjes verkeerd. Ik moest de bocht dus anders uitsnijden en toen brak ik weg. Esmee tikte me snel af  en toen werden we nog derde.

Mark is vandaag nog derde geworden in de A-divisie. Hij had denk ik beter gekund maar in de A-finale wilde hij iets nieuws proberen wat niet zo goed werkte.

Video’s van mijn ritten staan nu ook op YouTube:

One thought on “KNSBcup 5 gewonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.