Nieuwe dingen

Ik ben de laatste tijd aardig gegroeid. Mijn skeelers waren te klein, mijn langebaanschaatsen, de racefiets en de mountainbike ook. Ik heb een tijd geleden al mooie nieuwe Cadomotus skeelers 4×100 gekregen. We hebben er een klapset bij gekocht zodat ik op die skeelerschoenen langebaan kan schaatsen.

Skeelertraining Anke

We hebben op Marktplaats een mooie zo goed als nieuwe Giant racefiets gevonden met een carbon frame en Ultegra versnellingen. Pappa en Mark hebben die uit Amsterdam opgehaald. Maar dat stond ook al in een eerder stukje. Bij Lindenholz hebben ze een mooie aanbieding gemaakt voor een TREK 6700 mountainbike. Die hebben we vrijdag opgehaald. Ik heb heel veel zin om straks in de bergen van Tirol te fietsen. Ik heb ook nieuwe Marchese zero buizen 17 inch gekregen voor shorttrack. Over drie weken hebben we zomerijs training met het Gewest.

Anke monoski

We hebben van iemand ook een mooie gebruikte slalomski gekocht. De waterstart is nog moeilijk maar als ik een ski uit trap, gaat het wel goed. Gisteravond zijn we nog op de waterskibaan geweest. Dat is de foto hier boven. Vandaag ben ik met Mirjam van Delfstrahuizen naar huis gefietst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.