Ik zit nu in de rustweken van shorttrack. Ik zou eerst na de KNSB cupfinal misschien nog de Open Dutch, het Paastoernooi en/of de Closing Games rijden maar ik ben iets eerder gestopt. Ik had de laatste tijd na het trainen vaak een beetje pijn aan mijn knieën en enkels. De fysiotherapeut zei dat ik de laatste tijd aardig was gegroeid en dat de spierlengte iets achter was gebleven. Als je dan veel traint, krijg je irritaties bij de aanhechtingen. Het was dus beter om rust te nemen en oefeningen te doen voor de spierlengte. Dat doe ik nu.

Volgende week beginnen we weer te trainen met de selectie. Mijn skeelers waren te klein dus die hadden we al via Marktplaats verkocht. Ik heb nu mooie nieuwe skeelers van Cadomotus. De schoenen zijn de PRO 110 carbon. Daaronder het frame 4x 100 dual box pro 12,4 met Road War wielen en Bones lagers. Mijn racefiets wordt ook wat te klein dus we gaan ook nog kijken naar een andere racefiets. Daarvan moet ik een deel zelf betalen.

Anke en Dukky

We hebben al een paar keer met onze boot gevaren. We zijn een paar keer bij de aalscholvers geweest maar het is nog te koud voor waterskiën.Vanmorgen heb ik met pappa en Dukky over de hei bij de hunebedden in Havelte gelopen. Mamma en Mark waren aan het mountainbiken maar wij hadden daar vanochtend niet zo’n zin in. Na de tijd hebben we even bij pake en beppe op de camping gekeken en op de terugweg zijn we even bij tante Petra geweest.

Anke en Dukky

Misschien krijgen we volgend jaar via AFS een buitenlandse scholier in huis. Mijn moeder is met AFS naar Texas geweest en ik wil na de HAVO met AFS naar Australië. Ik mag pas zeggen wie we in huis krijgen als het zeker is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.