Starclass Hasselt dag 2

Gisteren was alweer de 2de dag van de starclass in hasselt.

Eerst hadden we de 500 meter. In de heats reed ik goed en was ik door als 2de snelste 3de.
De kwartfinale ging ook goed. Had een dik pr. Maar was niet door. Hier had ik me geplaatst voor de C-finale en hoefde ik niet te rijden in de halve finale.
In de finale ging ik goed van start. Ik dacht uiteindelijk een goede inhaalactie te maken maar daar had ik net iets te weinig tijd voor. Dus in de bocht zat ik binnen Sara en ik bewoog niet ofzo omdat ik bang was dan te vallen en een penalty te krijgen. Het was heel krap dus was echt blij dat ik geen penalty had, als ik die had verbaasde me het niets. Maar toen ik eindelijk de bocht uit was was ik echt blij. Maar door die stomme actie was ik wel weer door een ander ingehaald.

We hadden ook de heats en kwart finale van de 1000 meter.
Ik baal echt van de heats. Ik wist dat 2 snelste derden ook door gingen dus ik trok de rit een beetje aan. Maar toch te langzaam. Ik was bang dat ik aan het eind niets meer over zou hebben dus durfde ook niet meer aan te zetten. Van deze keuze baal ik nu echt. We hadden best wel een langzame rit en ik had nog best wel veel over. Had alleen lichte verzuring waardoor ik niet meer bij die personen voor me kwam.
De kwart finale hoefde ik niet te rijden omdat ik niet door was..

Dit was de 2de dag. Na de tijd hebben we nog de heat en kwart finale van mark gezien. Daarna zijn we terug gegaan naar het hotel.
Mark was uiteindelijk 1e geworden op de 500 meter. Ben trots op hem. ๐Ÿ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.