Starclass Hasselt dag 1

Donderdag ben ik gewoon de hele dag naar school geweest. Daarna ben ik niet meer thuis geweest. Ik was meteen uit school naar de mac gegaan en heb daar gewacht op Tineke en haar moeder die mij met al mijn spul verder mee zouden nemen.

Donderdag avond sliepen we bij kennissen van Tineke in Eindhoven. Na een nachtje goed geslapen te hebben zijn we rond 11 uur vertrokken naar de ijshal in Hasselt voor de starclass.

Met het inrijden was het ijs echt heel slecht.. Maar met de 1e rit had ik daar niet veel last meer van. Die eerste rit reed ik mooi tactisch steeds op 2de positie. Helaas werd ik de laaste ronde nog ingehaald en kwam ik in de B-finale. Als ik 2de was zat ik in de A..
Met de finale had ik in het begin te veel moeite gedaan voor een goede positie in het spel. Daardoor deed ik elke keer weer wat extra werk waardoor ik helemaal verzuurde. Voor me reden ze van me weg. In de laatste ronde vielen er nog 2 voor me waardoor ik toch nog 3de in de rit werd en 10de op de 1500 meter.

We hadden alleen heats en finale. Dus in de heats moest je je al plaatsen voor de finale. 1e 2 A-finale, 3de en 4de B enz.

Na de tijd hadden we nog even een rit van Mark bekeken en  daarna zijn we naar het hotel gegaan.

Het hotel ziet er netjes uit. Goed internet, ruime kamers en fijne bedden. Alleen een beetje jammer dat je zolang moet wachten tot de douche warm is.
Ik was gister vergeten om een stukje te schrijven. Dus doe het nu maar. Zo maar stukje van vandaag nog. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.