Zomertrainingen

We zijn weer begonnen met de zomertrainingen. We hebben van het Gewest een nieuwe trainer: Phil. Maandag en vrijdag heb ik clubtraining van SCThialf in de bossen van Oranjewoud. Dinsdag heb ik inline skeelertraining met het Gewest in de hal bij Thialf. Woensdag heb ik loop- en downtraining op de atletiekbaan in Heerenveen. Donderdag krachttraining bij Henk Bos in zijn studio in Thialf en zaterdag of zondag moet ik fietsen.

Dauwsuppen 2013

In de rustweken heb ik een paar keer gefietst en andere dingen gedaan. Op Hemelvaartsdag zijn we wezen “dauwsuppen” (Stand Up Paddling) met Camping de Hof in Giethoorn. Het was erg leuk en Esmée, Miranda en Tineke waren er ook.

Een paar weken geleden heb ik met Tineke de Tecklenburg Rundfahrt van 100 km en met ongeveer 1600 hoogtemeters gefietst en op tweede pinksterdag de Elfstedentocht van 240 kilometer. In Tecklenburg waren we net voor de regen binnen maar in Friesland waren we toch aardig nat geregend op het eind. Toch waren het mooie tochten en een goede basistraining voor het nieuwe schaatsseizoen.

Elfstedentocht 2013

Na de zomer krijg ik een tweelingbroer. Hij komt uit de USA en is op dezelfde dag geboren als ik. Hij komt een jaar bij ons wonen via AFS en houdt ook van fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.