Clubwedstrijd

Gisteravond was de derde en de laatste clubwedstrijd van Shorttrackclub Thialf. We reden twee keer een 1000 meter, een 500 meter en een relay. Ik heb alle ritten gewonnen. De eerste rit brak ik wel heel vaak weg. Ik dacht eerst dat ik stomp was. Maar later bedacht ik me dat het ook door slecht ijs kon komen. Want de latere ritten had ik er minder last van. Volgens mij ben ik nu wel clubkampioen, maar  de officiële prijsuitreiking komt later.

130301_Clubwedstrijd

 

 

Woensdag met de training had ik ook een nieuw ding van de GoPro uitgeprobeerd. Hiermee kon je je gezicht zelf filmen met je lichaam op de achtergrond. Ik zie wel heel erg dat ik mijn linker knie meer naar het ijs moet doen en dat ik een beetje met x-benen rij. Maar daar kan ik nu weer aan werken. Nu heb ik het zelf ook gezien 🙂

 

In de voorjaarsvakantie waren we nog op vakantie geweest naar Oostenrijk. Toen had ik een weekje gesnowboard. Daar zijn nog veel mooie foto’s uit gekomen. Eén van de mooiste jumpfoto’s staat hieronder, ik vind het wel jammer dat hij niet 100% scherp is. Maar het is wel echt actie. Jammer genoeg waren niet alle landingen goed van de jumps. .  Hierdoor heb ik nog een poosje last van mijn nek gehad. Nu voel ik het af en toe nog een beetje. Maar gelukkig niet meer zo erg.

Steinach febr. 2013
Niet 100% scherp maar wel één van de mooiste!

 

Hier ook nog een filmpje van de vakantie:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.