Vorige week waren we in Steinach. Gelukkig had Stad en Esch op de vrijdag voor de krokusvakantie een studiedag gepland zodat we die vrijdag al heen konden. Mark mocht ook mee dus we konden eindelijk weer eens samen skiën. Eleni en Malène waren er ook. En mijn tante met neef en nichtje plus een vriendin. Het was dus erg gezellig.

Het was mooi weer met heel goede sneeuw dus ik heb hele lange dagen op mijn snowboard gemaakt. Het ging erg lekker. ’s Avonds heb ik ook nog wat aan mijn PWS (profielwerkstuk) voor school gewerkt. Op de heenweg en de terugweg heb ik het stuk in Nederland gereden. Met mijn rijbewijs en begeleiderspas mag ik tot mijn 18e nog niet in het buitenland rijden.

In de voorjaarsvakantie was ook de finalewedstrijd van de KNSBcup. In Den Haag. Ik vind het dom dat ze de finale in de vakantie plannen en dat je klassement weg is als je niet kunt. Ik stond eerste of tweede (ik denk tweede) na vijf wedstrijden en na de finale is dat helemaal weg 🙁  Waarom doen ze niet gewoon zes wedstrijden en dat de vijf beste tellen? Dan kun je een keer flinke pech hebben of een keer niet kunnen en dan heb je toch een eindklassement dat klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.