Einde seizoen

Het shorttrackseizoen zit er voor mij op. Ik zou komend weekend nog het Open NK in Amsterdam rijden maar maandag ging ik tijdens de clubtraining van SCT over mijn punt en verstuikte ik mijn enkel. Als je over je punt gaat, dan kom je in de bocht te ver voor op het ijzer. Het ijzer grijpt dan in het ijs en omdat je snelheid hebt en middelpuntvliedende kracht, klap je over je enkel heen.

wpid-IMG_15104472444827.jpeg

We zijn meteen gaan koelen met ijs en het deed veel pijn, maar ik kon er nog op staan. Dinsdagochtend kon ik niet lopen en ben ik met mijn vader naar de Fysiotherapeut in Hasselt gegaan. Die heeft alles gecontroleerd en ingetaped.. Mijn vader heeft in Meppel een paar krukken gekocht zodat ik wel normaal naar school kan. De ergste pijn moet in ongeveer drie dagen overgaan en het herstel gaat ongeveer drie weken duren. Gelukkig is het niet gebroken maar ik ben nu wel klaar met het ijsseizoen. Misschien dat ik over een week wel voorzichtig kan gaan fietsen.

wpid-20140312_135809.jpg

Ik heb vandaag ook bericht gehad van AFS dat AFS USA mij geaccepteerd heeft als uitwisselingsstudent voor komend jaar. Ze gaan nu de match maken, als het goed is met de familie Bosman uit Chicago en dan moet ik alleen nog slagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.