Bijna examens en bericht uit USA

Heeii,

De examentrainingen zijn begonnen en binnen twee weken starten de examens al. Hiervoor ben ik natuurlijk ook hard aan het leren. Mijn examens beginnen op dinsdag 13 mei met Nederlands. Mijn laatste examen is op 22 mei, dan heb ik natuurkunde. Ik hoop natuurlijk dat de examens goed gaan en dat ik in keer slaag zodat ik geen herkansing hoef te doen.

Ik had eergister mail van AFS. Ik ben nu officieel geplaatst bij de familie Bosman in Oak Brook. Dit ligt in Illinois, vlak onder Chicago. Ik ben daar vanaf augustus 2014 tot juli 2015. Daar ga ik dan ook naar school, ik kom op de Willowbrook Highschool. Dit is maar 3 mile (ongeveer 5 km) van het huis af en toch ga ik dan iedere dag met de schoolbus naar school. Ik heb er echt super veel zin in.

Mijn examens zijn ook het enige die mij kunnen tegenhouden om naar Amerika te gaan. Want  als ik niet slaag mag ik ook niet weg. Dus er is motivatie om te leren omdat ik zo graag weg wil.

Ik ben af en toe ook met mijn camera aan het oefenen voor volgend jaar zodat ik dan mooie foto’s kan maken. Hieronder een van mijn foto’s die ik heb gemaakt met Dukky tussen de paardenbloemen.

AFS zoekt op dit moment ook nog gastgezinnen voor uitwisselingsstudenten die volgend jaar naar Nederland komen. Deze komen uit heel de wereld. Meer info hierover op: http://www.aafkeprinsen.nl/afs-zoekt-gastgezinnen/

 

Ik heb echt super veel zin in mijn jaar in Amerika, dus ik ga zo weer verder met leren. Ik wil natuurlijk niet dat ik niet kan gaan. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.