USA here I come!

IK BEN GESLAAGD!!!! 😀

Na een paar spannende weken was het gisteren eindelijk zo ver. Ik zou de examenuitslag krijgen. Ik dacht dat ik natuurkunde heel slecht gemaakt had en een paar anderen ook niet heel goed. Daardoor dacht ik dat ik gemiddeld onder de 5,5 zou komen. Het wachten op de uitslag duurde lang. Mijn mentor kon tussen 1 uur en half 3 bellen, maar als je gebeld zou worden was je gezakt. Dus ik hield de hele tijd mijn telefoon in de gaten in de hoop dat hij niet af zou gaan. Gelukkig is dat ook niet gebeurd. Rond 5 over half 3 had ik school nog gebeld om zeker te weten of ik geslaagd was. Dit klopte dus de vlag kon uit! Ook is hiermee definitief geworden dat ik naar de Verenigde Staten ga omdat de uitslag het enige was dat me kon tegenhouden. 🙂

’s Middags had ik mijn cijferlijst opgehaald. Deze was veel beter dan verwacht. Natuurkunde had ik veel beter gemaakt dan verwacht en economie is ook een dikke voldoende wat ik ook echt niet had verwacht. Ik ga biologie nog herkansen, als ik daar 0,1 hoger haal heb ik een hele punt hoger op mijn eindlijst.

wpid-20140612_144126.jpg

Mijn tas hangt samen met de Nederlandse én de Amerikaanse vlag op ons huis. Rond 13 augustus vertrek ik voor mijn Highschool jaar naar Oak Brook, Illinois via AFS. Ik heb er heel erg veel zin in! Er komen ook veel AFS’ers naar Nederland waarvoor ze nog gastgezinnen zoeken. Daarvoor was mijn moeder laatst op TV Oost en waren we laatst nog op Omroep Meppel.

Maandag had ik ook nog de Friese Elfstedentocht gefietst met Tineke (235 km). We hebben het weer gehaald. Het weer was veel beter dan vorig jaar, toen regende het. Nu was het af en toe wel een beetje te warm. Een week daarvoor had ik ook al met mijn ouders 100 km in Tecklenburg gefietst. Tijdens de examens had ik niet heel veel getraind maar daar ben ik na de examens weer mee begonnen. Met sommige loop / sprong trainingen voel ik mijn enkel nog wel een beetje. Maandag ga ik daarvoor voor controle naar de fysio omdat ik er geen zin in heb dat ik mijn enkel weer overbelast of zoiets. Ik wil zeker weten dat hij weer goed is.

2 Thoughts on “USA here I come!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.