Voorbereidingen

Nu ik zeker weet dat ik geslaagd ben, kunnen we verder met de voorbereidingen op mijn jaar in Amerika. Vanavond hebben we even geskyped met mijn gastmoeder Becky en gastzus Hannah. We hadden ook wat praktische vragen over dingen die ik wel of niet mee moest nemen zoals mijn skeelers en wielerkleding. Omdat ik naar verwachting veel nieuwe mensen in het schaatsen ga ontmoeten, had ik via het hoofd KNSB sponsoring van KPN Mark Versteegen gevraagd of ik misschien wat weggeefsouvenirs kon krijgen. En zo kreeg ik vorige week een hele doos vol Wilhelmutsen, KPN/KNSB handschoenen, sleutelkoorden enzovoorts gekregen. Heel erg bedankt daarvoor!

wpid-20140614_220313.jpg

Opa en oma hadden bij de groothandel wat Nederlandse souvenirs meegenomen en deze heb ik bij de doos in gestopt. De doos hebben we nu via DHL aangemeld voor verzending en maandag leveren we hem op een servicepunt af. Dat is weer een hele doos en 9 kilo die ik niet mee in het vliegtuig hoef te nemen. En tot 10 kilo voor € 32,50 naar de USA krijgen is vast goedkoper dan de extra kosten voor vliegtuigbagage. Ik hoop dat de doos er is voordat ik zelf in Oak Brook aankom.

Verder ben ik deze dagen veel aan het werk bij opa en oma om straks genoeg geld te hebben om in Amerika te kunnen schaatsen en wat extra leuke dingen te doen. En ik ben begonnen biologie te leren om via de herkansing van komende week mijn eindcijfer nog op proberen te halen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.